Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Logo
Rybářský prut Daiwa Black widow Stalker Carp 10ft 3.0m 2lb
Rybářský prut Daiwa Black widow Stalker Carp 10ft 3.0m 2lb
Sdílejte
Rybářský prut Daiwa Black widow Stalker Carp 10ft 3.0m 2lb
Cena
1658 ,-
Dostupnost skladem
Množství

Nové kaprové pruty Black Widow jsou založeny na stejné konstrukci blanku, jako jejich velmi úspěšní předchůdci, ale byly navíc přizpůsobeny nejnovějším požadavkům moderních kaprařů na design prutu. Také jsme přidali pár nových modelů. Série Black Widow je nyní obohacena o model v délce 12ft. 3.0lb s 50mm prvním očkem a také je tu nový stalkerový prut pro lov blízko u břehu. Rukojeť pod sedlem navijáku je kompletně potažená smršťovací hadičkou a rukojeť sama o sobě je velmi dlouhá. Štíhlý blank má dostatek silových rezerv a vy tak snadno nahodíte na opravdu velkou vzdálenost a bez problému zdoláte i větší druhy ryb. Prut je osazen titan-oxidovými dvoupatkovými očky.
Model 11579-362 má 50mm první očko.

Stalker carp

Klasický stalkerový prut s velmi štíhlým, ale skvěle vyváženým blankem.
Tyto parabolické pruty se úžasně drží a jejich vynikající akce umožňuje prezentaci lehkých návazců i komplikovanějších nástrah, jako třeba plovoucího chleba, těsta a dalších. Rukojeť prutu má dostatečné silové rezervy pro bezpečné zdolání i větších druhů.
Model v délce 10ft. – 3.0lb se také velmi dobře hodí i pro lov z lodi. Prut je vybaven titan-oxidovými, dvoupatkovými očky.

Chcete více informací o produktu Rybářský prut Daiwa Black widow Stalker Carp 10ft 3.0m 2lb? Zašlete nám svůj dotaz.
* Hvězdičkou označené položky jsou povinné