Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Logo
Delphin Bivak Dual Zone 2 men + předsíň
Delphin Bivak Dual Zone 2 men + předsíň
Sdílejte
Delphin Bivak Dual Zone 2 men + předsíň
Cena
8706 ,-
Dostupnost skladem
Množství

 

Popis produktu

Bivak DELPHIN Dual Zone 2 men Toto není bivak, ale rybářská pevnost.Bivak Delphin DUAL ZONE poskytuje obrovský prostor a plný komfort rybářům i na těch nejdelších výpravách! Díky jeho inteligentnímu členění vnitřního prostoru, budete mít dostatek místa k odpočinku, pracovní zónu, či odkládací prostor. Samotný bivak Delphin DUAL ZONE je možné zakoupit již v základu jako plně vybavený bivak. Svými rozměry bez problémů pojme 2 velké lehátka a ještě vám středem mezi nimi povede dostatečně široký průchod. Součástí balení bivaku je i plně odepínatelná ložnice, tvořená prodyšnou moskytiérou. Její výhodou je, že v případě, kdy bivak využívá pouze jedna osoba, je možné díky ložnici dodatečně rozčlenit prostor bivaku na 2 části.

Bivak Delphin DUAL ZONE + předsíň bude mít uzavřený vnitřní prostor s délkou až 4 metry! Při šířce přibližně 2,6 metru tedy dostanete obytný prostor necelých 11 metrů čtverečních, s možností členění na 2 nebo 3 pokoje! Předsíň bivaku je univerzální a lze ji připojit k většině běžných bivaků s podobným typem konstrukce. Rozměry předsíně umožňují uložení 2 křesel vedle sebe a tak můžete sledovat vodní hladinu iv době deště. Předsíň je možné používat s rolovatelný igelitovým oknem, nebo moskytiérou.

Samotný bivak má odolnou podlahu upevněnou pomocí suchého zipu. Samozřejmostí jsou 2 okna v přední části a také větrací okno v zadní části bivaku. Přední strana plně odnímatelný, čímž vznikne otevřený přístřešek. Celý bivak je postaven na silné černé konstrukci, která využívá téměř kolmé stěny a tím pádem umožňuje lepší využití prostoru. Látka s podlepenými švy nepromokne ani při dlouhé a silné bouři. Komfort bivaku s připojenou předsíní by se dal shrnout následovně: 1 osoba / královský prostor /, 2 osoby / vysoký komfort s velkým volným prostorem /, 3 osoby / krátkodobé výpravy, výhradně s užšími lehátky .

Technické parametry bivaku:

Délka bivaku cca 270cm

Šířka bivaku cca 260cm

Výška bivaku cca 155cm

Délka předsíně 130cm

Šířka předsíně 260cm

Výška předsíně 155cm

Délka bivaku s předsíní až 400cm!

Hmotnost bivaku 14,5 kg

Hmotnost předsíně 4kg

Transportní rozměr bivaku 125x25x25cm

Transportní rozměr předsíně 70x20x20cm

 

 

Chcete více informací o produktu Delphin Bivak Dual Zone 2 men + předsíň? Zašlete nám svůj dotaz.
* Hvězdičkou označené položky jsou povinné