Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Logo
ProPlan Optistar Dog Puppy Small&Mini 700g
ProPlan Optistar Dog Puppy Small&Mini 700g
Sdílejte
ProPlan Optistar Dog Puppy Small&Mini 700g
Cena
146 ,-
Dostupnost skladem
Množství

.PRO PLAN® Small & Mini Puppy je kompletní krmivo pro štěňata malých a mini plemen se speciální kombinaci živin OPTISTART®, která zajišťuje, že dostanou ten správný základ pro zdravý vývoj a růst. OPTISTART® obsahuje mlezivo (první mateřské mléko, kolostrum), které napomáhá posilovat přirozenou obranyschopnost organismu štěňat malých a mini plemen. OPTISTART® posiluje imunitu štěňat při kontaktu s venkovním prostředím a pomáhá jim vybudovat zdravý imunitní systém pro celý život.

Krmivo je vytvořené ze snadno stravitelných složek a obsahuje optimálně vyváženou směs potřebných živin. OPTISTART® prokazatelně pomáhá podporovat zdravý trávicí systém u štěňat a dobrou kvalitu výkalů v období odstavení. Obsahuje také optimální množství vápníku, fosforu a vitamínu D pro podporu normálního vývoje zdravých kostí, zraku a mozkových funkcí. Bylo klinicky prokázáno, že komplex živin OPTISTART® pomáhá zlepšovat imunitní reakci na vakcinaci.

Krmivo PRO PLAN® Small & Mini Puppy s OPTISTART® s vysokým obsahem kvalitního kuřete poskytuje štěňatům kompletní výživu v každé krmné dávce a podporuje je v jejich dospívání. 

Chcete více informací o produktu ProPlan Optistar Dog Puppy Small&Mini 700g? Zašlete nám svůj dotaz.
* Hvězdičkou označené položky jsou povinné